Aquí trobarà un resum dels serveis que ofereix BetuloWords. Si desitja obtenir informació sobre altres serveis, si té un altre tipus de necessitat o si desitja obtenir un pressupost personalitzat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 

Comptem amb experimentats gestors de projectes que supervisen contínuament l’estat de cada feina, des que es rep fins que es torna al client.

 

Per una altra banda, li garantim l’estalvi de temps i diners, gràcies a l’ús d’avançades aplicacions de software. També podem fer-nos càrrec dels seus projectes de maquetació o DTP: entreguem els documents traduïts i corregits en el format que desitgi.

 

En el cas que necessiti comercialitzar el seu producte en altres països, ens encarreguem de cobrir totes les seves necessitats lingüístiques que això comporti, i ens adaptem a les seves necessitats per oferir-li una solució personalitzada.

 

Pot esperar de nosaltres una traducció professional, realitzada per traductors nadius, experts en àrees molt concretes, que treballen conjuntament amb la resta del nostre equip per assegurar un producte final de qualitat. Nosaltres ens encarreguem de totes les etapes del procés.

 

Els nostres principals serveis són:

 

-        Traducció de tot tipus de documents

-        Localització: adaptació d’un contingut a un altre idioma, tenint en compte el context lingüístic, l’entorn cultural i les necessitats tècniques

-        Correccions (d’estil o lingüística i de format o maquetació)

-        Projectes a diferents idiomes

-        Creació de terminologia específica per a cada client

-        Traducció de pàgines web, etc.

 

Si desitja sol·licitar-nos un pressupost, només ha de facilitar-nos aquestes dades:

 

-        Document original que desitja traduir

-        Idioma o idiomes de la traducció

-        Termini de lliurament desitjat


Posi’s en contacte amb nosaltres i descobreixi l'eficàcia i puntualitat del nostre servei.