Perquè hauria de comptar amb els serveis de BetuloWords? Els avantatges seran evidents quan la seva empresa comprovi fins a quin punt és senzill treballar amb nosaltres: eficàcia i rapidesa, així com una gestió sense entrebancs.

 

Apart de posar una especial atenció en la qualitat, un dels nostres objectius és el d’aconseguir una comunicació directa, ràpida i eficaç amb el client, a fi de solucionar sobre la marxa qualsevol problema o imprevist que pugui sorgir. La qualitat i la simplicitat són les nostres màximes prioritats.

 

El nostre personal està composat per un ampli equip de col·laboradors, capaços d’ajudar-li en tots els seus projectes, sigui quina sigui la combinació lingüística. Tots ells són professionals experts i compten amb anys d’experiència en la traducció especialitzada.

 

Insistim en realitzar una feina de la màxima qualitat: tots els projectes traduïts passen per un procés de correcció i de control de la qualitat, realitzat per un equip de correctors dedicat en exclusiva a aquesta finalitat.

 

Què li ofereix BetuloWords:

  • Solucions de qualitat
  • Puntualitat en el compliment dels terminis
  • Ampli coneixement de la terminologia tècnica i de les particularitats lingüístiques de cada idioma
  • Professionals que treballen amb els principals idiomes.